2012. január 30., hétfő

Ice gél KARCSUSÍTÓ 500 ml + aji - AKCIÓ ! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Pluszban ajándékba adok hozzá 1 db új, bontatlan csomagolású masszázskesztyűt, ami segít a krém jobb felszívódásában (olyan, mint a képen, csak fehér) !
OLIVA PROFESSIONAL - INTENSIVE PLUS FRESH ACTIVE - ICE GÉL
KARCSÚSÍTÓ, ALAKFORMÁLÓ , CELLULIT KEZELŐ, FOLYADÉK ELVEZETŐ mentollal
professzionális, szakemberek számára készült termék
500ml
ZSELÉS állagú - MENTOLOS illatú
Kitűnően alkalmazható gyulladt, érzékeny és hajszálér tágulatos visszeres bőrtípusoknál is !
A hydrogél gyorsan felszívódik, emiatt különösen alkalmas az alakjavító kezelések hatékonyságának növelésére. Használható a test nagyobb területén, de lokális területeken is. Rendszeres használata elengedhetetlen! Intenzív, hűtőhatású termék , mely a mediterrán olivaolaj biológialilag aktív hatóanyagait , a menthol és a kámfor hűsítő hatású koncentrátumait tartalmazza, kiegészítve vadgesztenye kivonat, citrom és borsmentaolaj gyulladástcsökkentő komponenseivel. Mindezek lehetővé teszik a cellulitisz okozta szépséghibák hatékony kezelését. Kúraszerű alkalmazása centiméterekben mérhető !
HASZNÁLATA:
... Vigyük fel a gélt a bőrradírral megtisztított problémás bőrfelületre... ... masszírozzuk be a bőrbe... ... hatékonyságát javítja ha kozmetikai kezeléssel egyben alkalmazzuk (ultrahang, masszázs, tekercselés) !
Csak ajánlott levélként postázok (sima levéllel volt sok rossz tapasztalatom). Köszönöm a megértést ! Személyesen Erdőkertesen vehető át.
Hetente 2x tudok postázni.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2012-02-18 05:41
. Ice gél KARCSUSÍTÓ 500 ml + aji - AKCIÓ ! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft