2011. augusztus 28., vasárnap

Siemens C30 LCD kijelző!

Siemens C30 LCD kijelző!:
A belépő szintű mobiltelefon C30 egy felhasználóbarát mobiltelefon egyszerű funkciókat. A C30 az egyik legkisebb és legkönnyebb a kategóriájában, és nem csupán lenyűgöző jellegzetes design. Kínál funkcionalitást elfogadható áron. Innovatív és szokatlan ez a design a C30, amelyet az jellemez, hogy ovális alakú kijelző és piros világítás. Súlyú mindössze 110 gramm, a C30 az egyik legkönnyebb és teljesen integrált az antenna lakások egyik legkisebb mobiltelefonok kategóriájában. Az akár 270 perc beszélgetési idő és a készenléti idő akár 200 óra, a C30 legnagyobb személyes mobilitást. Egyéb jellemzők A C30 nem túl egyszerűsített billentyűzet működés, felhasználóbarát menü, gyorstárcsázás, szöveges üzenetek SMS-ben és különböző csengőhangok. Ez tárolja az utolsó tíz hívott számokat, és emlékszik, attól függően, hogy a SIM-kártyát, legfeljebb 255 bejegyzés a telefonkönyvben, és hiányzott az utolsó tíz hívó. A berendezés olyan funkciókat is tartalmaz, mint a stopper, dátum és idő kijelzés, és izgalmas játék.

Hirdetés

Típus: LCD kijelző

Sor száma: 2

Karakterek száma: 12

A kijelzőn megjelenő ikonok: SMS jelző, néma csengőhangot, átirányítási indikátora, digitális óra, térerő, hang-, hang-üzenet érkezik, az akkumulátor-mérő

Kijelző típusa Szín: Piros

Jellemzők: háttérvilágítással
Akkumulátor

Technológia: NiMH

Kapacitás: 600 mAh

Időtartam adatai:

Talk - 270 perc
Standby - akár 200 óra

Töltési idő: 2 óra (s)

Mellékelt tartozékok: Hálózati adapter

Mivel ez egy privát eladás, amelyek az újratárgyalás, megváltás, garancia / jótállás, a részletfizetések, stb ki van zárva.
Ár: 5 EUR